“Ervaren arbeidsrecht advocaten weten welke belangen er spelen”

Met Zilver Advocaten kiest u voor een Amsterdams advocatenkantoor dat volledig gespecialiseerd is in het arbeidsrecht.

Wij adviseren en procederen op alle gebieden aangaande het arbeidsrecht. Bijvoorbeeld individuele ontslagzaken, reorganisaties of medezeggenschapskwesties. Voor werkgevers, werknemers en ondernemingsraden.

Vier ervaren arbeidsrecht advocaten,

met eigen specialismen binnen het arbeidsrecht.

Christiaan Zillinger Molenaar
Christiaan Zillinger Molenaar
Niels Verhage
Niels Verhage
Alwin Stege
Alwin Stege
Maurits van Buren
Maurits van Buren
FAQ items aan het laden...

Waarom u voor Zilver Advocaten kiest

Onze advocaten hebben ieder voor zich hun sporen verdiend in het arbeidsrecht en brengen hierdoor een berg aan ervaring met zich, opgedaan bij grote en gerenommeerde kantoren. Dit stelt ons in staat om snel te handelen, overzicht te behouden en in korte en begrijpelijke taal te adviseren.

Arbeidsrecht is bovendien mensenwerk. Dit vereist een persoonlijke benadering met korte lijnen. U werkt altijd direct samen met een van onze advocaat-partners. En u weet dat wij uw branche en case tot in de details kennen. Zo kunnen wij de beste dienstverlening garanderen.

Wij zijn volledig gespecialiseerd in en toegewijd aan het arbeidsrecht. Naast de advisering voor onze cliënten, worden wij regelmatig gevraagd te publiceren in vaktijdschriften, zoals ArbeidsRecht en Jurisprudentie Arbeidsrecht («JAR») en deel te nemen aan arbeidsrechtpodcasts, zoals 9 tot 5. Wij onderhouden daarnaast nauwe contacten met onze mede-arbeidsrechtspecialisten met het oog op kennisdeling. Op deze manier behouden wij onze voorsprong en ‘edge’ in ons vakgebied.

Onze advocaten zijn daarnaast allemaal lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), een hoogwaardige specialisatievereniging waaraan alleen ervaren arbeidsrecht advocaten worden toegelaten die een officieel erkende specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol hebben voltooid en aantoonbaar jaarlijks opleidingen volgen.

Met Zilver Advocaten beschikt u direct over een uitgebreid netwerk van specialisten. Mocht een complexe zaak onze expertise overstijgen, bijvoorbeeld vanwege een zaak die meer rechtsgebieden beslaat, dan werken we nauw samen met gespecialiseerde kantoren met dezelfde kwaliteitsnormen en passie voor hun werk.

Ervaren arbeidsrecht advocaten

Autoriteit op hun vakgebied

Persoonlijke benadering

Uitgebreid netwerk

Praktijkcases

Aan de hand van concrete voorbeelden uit onze praktijk ziet u wat wij voor u kunnen betekenen

Bekijk alle praktijkcases
team zilver advocaten

Voor wie Zilver Advocaten er is

Zilver Advocaten staat zowel grote en kleine werkgevers als werknemers bij. In het bijzonder richten wij ons op bedrijven, ondernemingsraden en hoger management.

Onze cliënten zijn gevestigd door heel Nederland en zijn onder meer actief in de volgende sectoren of branches:

 • Uitgeverij
 • Retail
 • Industrie
 • Kinderopvang
 • Bank- en verzekeringswezen
 • Uitvaart
 • Horeca
 • Woningbouw
 • Vastgoed
 • Non-profit

 • Sport
 • Informatietechnologie
 • Groothandel

 • Bouwnijverheid

Rechtsgebiedenregister

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

 1. Christiaan Zillinger Molenaar staat geregistreerd op arbeidsrecht;
 2. Niels Verhage staat geregistreerd op arbeidsrecht;
 3. Alwin Stege staat geregistreerd op arbeidsrecht;
 4. Maurits van Buren staat geregistreerd op arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.