Maurits van Buren

Maurits van Buren

“Uw belangen staan centraal. Door snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening help ik u graag bij het realiseren van uw doelen.”

Maurits van Buren (1984) is advocaat sinds 2008 en is specialist op het gebied van arbeids-, ondernemings- en privacyrecht. Naast zijn opleiding Nederlands recht is Maurits in 2012 afgestudeerd in Amerikaans recht aan Boston University, School of Law.

Maurits blogt regelmatig over verschillende arbeidsrechtelijke onderwerpen. Zijn blogs zijn vanaf 1 januari 2019 te lezen op de website van Zilver Advocaten. Daarnaast verzorgt Maurits regelmatig presentaties voor HR-professionals over onderwerpen als ontslag, ziekteverzuim en concurrentiegeschillen. In 2017 heeft Maurits het boek “Ontslag in goed overleg” geschreven.

In 2016 heeft Maurits de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond. Daarnaast is hij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Tot 1 januari 2019 was Maurits partner bij Brantjes Advocaten waarbij hij ruim 10 jaar aangesloten is geweest. Per 1 januari 2019 heeft Maurits zich als partner aangesloten bij Zilver Advocaten.

Terug naar de homepage